Spagyriek Therapie

In de spagyriek worden ziekten beschouwd als processen die plaatsvinden in het kader van onze persoonlijke evolutie (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) en bewustwording. Bij deze processen zijn dus niet alleen het lichaam, maar ook de geest en de ziel betrokken. Ziekten kunnen worden beschouwd als een verstoring in onze balans.

Spagyriek bestaat uit medicinale planten, kruiden en bloemen essences welke in staat zijn blokkades, tekorten en ziekmakende factoren bij mens en dier te veranderen. Het assortiment van de spagyriek kent diverse verschillende essences, van waaruit complexen worden ontwikkeld. 

De behandeling met spagyriek is gericht zijn op het verlichten van symptomen en tevens op het doordringen tot in de kern van het probleem. Tijdens dit proces kan iemand zich bewust worden van de oorzaak van de klacht. Spagyriek brengt deze informatie naar de oppervlakte, zodat helderheid kan ontstaan en heling mogelijk is. Zodoende kan de mens een staat van harmonie in lichaam, geest en ziel hervinden.