Aanbieding acupunctuur

Ons immuunsysteem beschermt ons tegen externe en interne ziekteverwekkers waaronder bacteriën en virussen. Kunnen we er iets aan doen om ons immuunsysteem te versterken? JA zeker kan dat! Naast goed eten, bewegen en voldoende rust nemen kun je je immuunsysteem extra laten versterken d.m.v. Acupunctuur!

Hoe versterkt Acupunctuur ons immuunsysteem

Het is opvallend hoe Acupunctuur, zelfs gericht op één bepaalde aandoening, niet alleen deze aandoening effectief verhelpt, maar bovendien een duidelijke verbetering meebrengt van onze weerstand.

Dit komt omdat de traditionele Chinese Acupunctuur niet symptomatisch kan werken, omdat zij juist steunt op de samenhang van alle functies in het organisme. Acupunctuur brengt een regulatie in actie die zich doorzet via het embryo-weefsel (het ongedifferentieerde bindweefsel waar de fascia en tenslotte alle organen en lichaamsdelen uit ontstaan) dat alle delen van het organisme verbindt als in een ononderbroken netwerk.

De moderne immunologie beschouwt dit netwerk als het belangrijkste element van het immuunsysteem. Door dat netwerk circuleert de energie.
Acupunctuur versterkt de energie. Deze energie laat het bloed door ons lichaam bewegen. Dus als deze energie sterk is, kan het bloed beter door ons lichaam bewegen. Dit zorgt ervoor dat ook ons immuunsysteem versterkt wordt.

Wil jij je immuunsysteem versterken en daarmee de kans op ziek worden verkleinen? Heb je hinder van kortademigheid, vermoeidheid of andere klachten?

Acupunctuur kan helpen!

Bel voor vrijblijvende informatie of maak een afspraak. Profiteer dan direct van de 5 behandelingen voor de prijs van 4!
Bel: 06-20264646